Кокосови барове


За основата:
80гр. кокосово брашно 
1с.л. мед или друг течен подсладител 
50гр. кокосово масло 
Карамел:
70гр. фъстъчено масло 
4 фурми, предварително накиснати и обелени 
1/2с.л. мед 
Хималайска сол
Шоколад:  
1/2с.л. мед
3
5с.л. кокосово масло 
2с.л. какао (брашно от рожков)

Кокосовото брашно се смесва с меда и маслото и се разстила върху хартия за печене в малка правоъгълна тава. 
Фъстъченото масло се смесва с фурмите, меда и солта и се разстила върху основата. Слага се в хладилник да стегне. Накрая се залива с кокосово масло, мед и какао. По желание може да се поръси с пресни кокосови стърготини.

Коментари