За основата:
80гр. кокосово брашно
1с.л. мед или друг течен подсладител
50гр. кокосово масло
Карамел:
70гр. фъстъчено масло
4 фурми, предварително накиснати и обелени
1/2с.л. мед
Хималайска сол
Шоколад:
1/2с.л. мед
3
5с.л. кокосово масло
2с.л. какао (брашно от рожков)
Кокосовото брашно се смесва с меда и маслото и се разстила върху хартия за печене в малка правоъгълна тава.
Фъстъченото масло се смесва с фурмите, меда и солта и се разстила върху основата. Слага се в хладилник да стегне. Накрая се залива с кокосово масло, мед и какао. По желание може да се поръси с пресни кокосови стърготини.
Коментари
Публикуване на коментар