Шоколадово суфле



 Без глутен и без бяла захар.
Отново не можах да го направя, както трябва. Този път не ми се получи течния център, предния път цялото беше течно. 😂
Третия път трябва да бъде напълно успешен. 😁
Но все пак стана вкусно и сочно отвътре.

1 яйце
60гр. Milete Chocolate
2с.л. кокосова захар
35гр. краве масло
1с.л. какао
1с.л. оризово брашно

Разтопявам на водна баня шоколада и маслото и оставям да изстине. През това време разбива дос миксер яйцето и захарта. Добавям изстиналия шоколад, разбърквам добре и накрая прибавям оризовото брашно. Изсипвам във форма, ковто съм намазнила и поръсила с какао.
Слагам за час в хладилника и след това пека на 180° в предварително загрята фурна. По принцип се пече около 12 минути, но с моята фурна не можем да се разберем. Предния път за 25 минити суфлетата ми бяха течни, сега за по-малко го изпече.... Но е мнооого вкусно!

Коментари