заешко месо, приготвено на пара и кюфтенца от сладък картоф и киноа.
1 настърган сладък картоф (200гр.)
100гр. сварена киноа
1/2 глава лук
1 голяма скилидка чесън
2с.л. зехтин
2 яйца
Няколко стръка магданоз
Риган
Всичко се омесва добре и се оформят кюфтенца върху тава, застлана с хартия за печене. Пекат се на 200° до готовност. Както се вижда, аз леко прекалих, но ами отвън прегоряха, отвътре са дибре и са вкусни. 😊
1 настърган сладък картоф (200гр.)
100гр. сварена киноа
1/2 глава лук
1 голяма скилидка чесън
2с.л. зехтин
2 яйца
Няколко стръка магданоз
Риган
Всичко се омесва добре и се оформят кюфтенца върху тава, застлана с хартия за печене. Пекат се на 200° до готовност. Както се вижда, аз леко прекалих, но ами отвън прегоряха, отвътре са дибре и са вкусни. 😊
Коментари
Публикуване на коментар